Betonové dekorace


Beton je velice praktický materiál, a proto ho i lidé používají k výrobě nádherných dekorací. Ty si můžete vlastnoručně vyrobit či levně koupit.

Betonové dekorace

Výroba

Beton nás obklopuje téměř celý život a díky němu je lidstvo zase o krok dál ve stavebnictví a vývoji. Pokud s ním dobře pracujete, tak má vynikající vlastnosti, a navíc vydrží desítky let s minimální údržbou, a proto hol lidé využívají i v jiných odvětvích. My se dnes o něm budeme bavit spolu s výrobou dekorací, protože i z tohoto stavebního materiálu se dá vykouzlit nádherná výzdoba domů či na zahrádku. Stačí zapojit trochu fantazie a ruku k dílu, protože na tom není nic složitého. Nejprve budete muset sehnat samotný materiál, což není nic těžkého. Buď si směs můžete namíchat například ze zbytku materiálů z rekonstrukce, nebo při malé výrobě zakoupit hotovou směs.

míchačka betonu

Nyní budeme potřebovat nějakou formu, podle které se materiál natvaruje, a i v ní dobře zatvrdne. Použít lze kdeco. Základní dekorací je například betonový květináč, což je příjemná změna do zahrádky. Na výrobu je potřeba jen větší a menší květináč, mezi které nalijeme namíchanou směs a dolů uděláme dírky pro odtok vody. Samozřejmě možností je spousta a je to jen na Vaší fantazii.

Nákup

Umělecké betonářství je opravdu nádherný obor, jenž z obyčejného betonu dokáže vykouzlit divy. Od vlastnoruční výroby se liší naprostou pečlivostí a precizností, takže výrobky jsou opravdu nádherné dekorace, které padnou do oka každému. Vznikají kombinací moderní vědy z několika odvětví, což má za výsledek opravdu nádherné výrobky. Na výběr je hned z několika misek či váz, ovšem tím to ani zdaleka nekončí, protože tato firma nabídne zdaleka více betonových výrobků AsponTohle.

Textura betonu

Velkým designovým prvkem pro každou domácnost je betonový lustr, jenž nádherně doplní estetiku místnosti. Vše se skládá ze čtyřech dílů, mezi kterými je pro moderní design úzká mezera. Abyste zároveň ušetřili a měli dostatek světla, tak je v něm LED žárovka. Tu si můžete zvolit ze tříbarevných provedení.

Published by na-dlani.cz