Ochrana i moderní doplněk vašeho pozemku

Každý, komu není lhostejný vzhled a ochrana jeho pozemku, se jistě nespokojí s ledabylým oplocením v podobě drátěného, nebo laťkového nevzhledného plotu, který nejenomže může každý nevítaný návštěvník překonat, ale navíc neplní ani funkci zajištění soukromí. Proto je třeba zvážit stavbu bytelného, a přitom designově moderního oplocení, jako jsou například betonové ploty Čáslav, jejichž velkou předností je velká odolnost vůči povětrnostním vlivům. Naše ploty se mohou pyšnit mnoha přednostmi, mezi něž řadíme na první místo kvalitu použitého materiálů, který pochází zcela výlučně od českých výrobců. Přitom vás jistě mile překvapí jejich cena, aniž by se tento fakt odrážel na kvalitě.
Betonový plot-imitace cihel
Jsme dodavatelé plotů, pergol a dalších staveb na klíč z našich nabízených druhů a variant plotů, které dodáváme také v oboustranné variantě, v různých výškách a v mnoha variantách napodobujících vzhled cihly, kamene, sloupku, či dokonce dřeva. Volit také můžete různá zaoblení, nebo průhledy. V současné době je oblíbeným trendem kombinace betonového plotu s vkládaným dřevem, velmi čistý a moderní styl, hodící se k minimalistickým budovám.
Starý dřevěný plot, za kterým sedí pes
Svěřte bez obav výstavbu nového plotu do našich rukou, aniž byste se museli starat o shánění patřičné techniky. Veškerý servis totiž zajistíme my a poradíme si i případným odstraněním stávajícího starého plotu. Jsme schopni se vypořádat s jakýmkoliv terénem. V naší nabídce se setkáte i se zajímavými typy bran a branek s jejichž montáží si také hravě poradíme.
Navštivte naše stránky a vyplňte poptávkový formulář. Obratem vám se s vámi spojíme ohledně upřesnění vašich požadavků. Využijte naší únorové nabídky patnácti procentní slevy na montáž plotu a dopravu zdarma při odběru a montáži od sta běžných metrů plotu.
Přivítejte jaro nově a bezpečně upraveným exteriérem v podobě kvalitního betonového plotu.

Published by na-dlani.cz